http://www.e-pages.dk/svenskadagbladet/49664/article/744023/30/1/render/?token=f81ca30705dbd64bd0b2f0d80f6964ca 

Experiment som gjordes på 1980-talet - visar hur olika kemiska preparat påverkade spindlar förmåga att spinna nät. 

Experiment som gjordes på 1980-talet - visar hur olika kemiska preparat påverkade spindlar förmåga att spinna nät. 

Dålig sömn? Ditt kaffe kan vara boven i dramat!

"Koffein... - är en av de vanligaste orsakerna till att folk har insomningsproblem eller lider av störd nattsömn " står det bl a att läsa i denna suveräna artikel om senaste sömnforskningen. Läs och begrunda vad du själv kan göra för en bättre sömn.

Du kanske själv, eller rättare sagt det du dricker, är kanske din största fiende till en god sömn? Varför inte testa att dra ner på koffeinet? Åtminstone att undvika koffein intag senare än lunchtid - det kan vara nyckeln till en bättre sömn!