Andas in två pelare av luft: Den här övningen ger dig en skön avspänning i stunden och kan vara en effektiv hjälp för att släppa på stress och malande tankar. Börja med att andas in genom näsan och ut genom en lätt öppen mun. Föreställ dig nu hur luften du andas in bildar två luftstrålar likt pelare av luft som går upp bakom pannbenet och vänder sedan ner i kroppen. För varje nyt andetag kan du sedan tänka dig att luften når allt längre och längre upp i huvudet och till slut så blåser inandningsluften genom hela huvudet på sin väg in i kroppen. Varje nytt andetag blåser bort allt som stör och irriterar dig likt en vind som blåser bort molnen på himlen.  Andas så här i ett par minuter så kommer du att känna dig nyladdad med massor av nyvunnen frihet inom dig - långt från den stress och press som tidigare rådde i ditt sinne.